Meer weten?

Stel uw vraag

Wilt u bestellen?

Bestelling plaatsen

Bedrijven & Zorginstellingen

Bent u als bedrijf te klein voor dagelijkse catering maar ziet u wel graag de boodschappen verzorgd worden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Geen medewerkers naar de supermarkt en uw boodschappen netjes tot in de keuken bezorgd.


Wij bieden een compleet assortiment. Ook leveren wij een volledig assortiment voor de horeca.
Bedrijven assortiment


Kinderdagverblijven & Naschoolse Opvang

Het assortiment voor de kinderopvang is afgestemd op de dagelijkse behoefte. Wij leveren vers fruit, dagverse melkproducten en alle aanverwante artikelen. Voordeel is dat u bij ons geen grote aantallen hoeft te bestellen. Of u nu 13 bananen, 3 sinaasappelen, of 21 kiwi’s besteld, wij zijn u graag van dienst.


Nader kennismaken of heeft u vragen? Neem gerust telefonisch of per mail contact met ons op. Wilt u een persoonlijk gesprek, wij zijn u graag van dienst!

Kinderdagverblijf assortiment


Bedrijven.

Het hierboven genoemde bedrijven assortiment bevat grootverpakkingen. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Natuurlijk kunt u ook een keuze maken uit het overige assortiment. Dit zijn stuks artikelen. De daarbij behorende prijzen zijn inclusief BTW. Per bestelling rekenen wij €2,50 aan bezorg-en administratiekosten.


Waar bezorgen wij.

Wij bezorgen voornamelijk in en rond de stad Utrecht. Wij leveren aan bedrijven, instellingen, scholen, kinderdagverblijven en naschoolse opvang in de regio Utrecht